Gratis verzending in Leest, Hombeek, Heffen & Battel! Andere gemeentes vanaf €50.

Over ons

Hoe het allemaal begon

Zeepbaron werd opgericht in december 2020 door Stan Verbruggen en is gespecialiseerd in de online verkoop van huishoud- en hygiëneproducten.
Wij streven ernaar om scherpe prijzen aan onze klanten aan te bieden. Verder willen wij een perfecte service aanbieden zodat alle mensen beroep kunnen doen op hun favoriete producten. Heeft u een vraag in verband met een product? Aarzel dan zeker niet om een mail te sturen naar info@zeepbaron.be of vul ons contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag binnen 48 uur!

Het gezicht achter Zeepbaron

Zoals hierboven al even vermeld, woon ik in Leest. Ik ben 20 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar Business & Management aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Omdat ondernemen altijd al in mij gezeten heeft en ik altijd al een eigen onderneming wou starten, heb ik eindelijk de stap gezet om mijn eigen bedrijf te beginnen. Met Zeepbaron wil ik huishoud- en hygiëneproducten aanbieden aan een eerlijke prijs. 

Duurzaamheid

Omdat ook wij het belangrijk vinden om rekening te houden met het milieu en op een milieuvriendelijke manier te werken, hergebruiken wij zoveel mogelijk dozen om uw bestellingen in te pakken. Daarnaast werken wij ook met andere duurzame inpakmaterialen om uw bestelling op een veilige manier bij u thuis te brengen.
In de toekomst zullen wij ons assortiment verder uitbreiden met duurzame producten.

Verzendmogelijkheden

Tijdens het afrekenen kan u kiezen tussen twee opties; uw bestelling afhalen of uw bestelling laten opsturen. Omdat ik zelf afkomstig ben uit Leest, worden bestellingen gratis geleverd bij u thuis geleverd in Leest, Hombeek, Heffen & Battel. Wij streven ernaar om uw bestelling te bezorgen binnen 1-4 dagen.
Voor meer informatie in verband met het verzenden/ophalen van uw bestelling, kan u terecht bij de verkoopsvoorwaarden.

Indien u zelf nog suggesties heeft qua producten of opmerkingen heeft, aarzel niet om ons een berichtje te sturen via e-mail of vul gewoon ons contactformulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk terug!